Regionaal Ondernemings Instituut

Deelnemers

deelnemers

Het Ondernemershuis Noord-Groningen kan een laagdrempelig advies geven aan het MKB omdat de activiteiten worden gesubsidieerd door het bedrijfsleven, gemeenten en de Economic Board Groningen.

Het ondernemershuis is actief in de volgende gemeenten:

In de praktijk functioneert het Ondernemershuis veelal als “bedrijvendokter” voor bedrijven die in (financiële) problemen zijn gekomen of voor bijzondere gebeurtenissen staan (start, groei, overname).

Het overzicht van de deelnemers van het Ondernemershuis vindt u in onderstaande opsomming. Wilt u meer weten over één van de deelnemers, klik dan op de ‘lees meer’-link.


 

Accountantskantoor J.J. Smit

Accountantskantoor J.J. Smit is een accountanskantoor die kwaliteit, gekoppeld aan goede dienstverlening, hoog in het vaandel heeft.

» Lees meer

D&U Groep Accountans & Adviseurs

De D&U Groep zijn accountants en bedrijfsadviseurs welke ondernemers houvast willen bieden. Houvast bij het zoeken naar ondernemerskansen, het aangaan van risico's en het maken van zowel zakelijke als persoonlijke keuzes.

» Lees meer

Rabobank

De 147 zelfstandige lokale Rabobanken, waar bijna 28.000 medewerkers (in fte) werken, vormen het dichtste bankennetwerk van Nederland.

» Lees meer

Trip Advocaten

Trip Advocaten & Notarissen is het grootste advocaten- en notarissenkantoor van Noord-Nederland, met circa tachtig juristen en bedrijfsadviseurs verspreid over vier vestigingen.

» Lees meer

Nieuws

Gemeente Delfzijl gaat ondernemers in centrum ondersteunen!

Centrumondernemers kunnen voortaan met al hun..
gemeente-delfzijl-gaat-ondernemers-in-centrum-ondersteunen

Gemeente Delfzijl gaat ondernemers in centrum ondersteunen!

FinanciŽle ruimte om te ondernemen: Economic Board maakt het mogelijk!

Heeft u voor uw onderneming een..
financile-ruimte-om-te-ondernemen-economic-board-maakt-het-mogelijk

FinanciŽle ruimte om te ondernemen: Economic Board maakt het mogelijk!